Heerlijk genieten in het centrum van Kaatsheuvel met leuke spulletjes, mode, lekker eten, muziek en meer. Zo kun je op het Anton Pieckplein proeven van  een heerlijke schotel Spaanse Paella.
Heerlijk genieten in het centrum van Kaatsheuvel met leuke spulletjes, mode, lekker eten, muziek en meer. Zo kun je op het Anton Pieckplein proeven van een heerlijke schotel Spaanse Paella. (Foto: )

Gezellige vakantiebraderie en Pasar Malam in hartje Kaatsheuvel

De schoolvakanties zijn bijna ten einde. Daarna begint voor velen het 'gewone leven' weer. Een goed moment voor een extra gezellige zondag dus om het einde van de vakantie samen te vieren! Heerlijk shoppen en dwalen door de winkels en tussen de kraampjes, een terrasje pikken, elkaar ontmoeten, genieten van dans en muziek. De vakantiebraderie en Pasar Malam in het centrum van Kaatsheuvel biedt echt voor ieder wat wils!

KAATSHEUVEL - In de Peperstraat en de Hoofdstraat in hartje Kaatsheuvel vind je aanstaande zondag tussen 11.00 en 17.00 uur een gezellig en gevarieerd aanbod vanuit de winkels en vanuit de kraampjes. Gewone en bijzondere producten die vaak ook nog leuk geprijsd zijn! Uiteraard is er ook heel wat lekkers te koop in de horecazaken en vanuit verschillende kramen. Op de Pasar Malam zijn met name Oosterse gerechten en -producten te koop. Op het Anton Pieckplein kunnen de bezoekers zich weer tegoed doen aan een heerlijke schotel Spaanse Paella (foto). De bereiding in een pan van maar liefst anderhalve meter doorsnede is zeker een fotomomentje waard!

Kindercircus en ijsje

Op het Anton Pieckplein is een open lucht kindercircus. Circus Pinilotta laat daar zien wat kinderen allemaal kunnen. Het eerste optreden is om 12.45 uur. Vervolgens nog om 14.00 en 15.00 uur. Dit jaar mogen de kinderen ook nog een gratis kinderijsje bij de IJscolademan halen. Bonnetjes daarvoor worden uitgegeven door deelnemende winkeliers. Wie goed rondkijkt, vindt de adresjes vast wel!

Muziekprogramma

Op niet minder dan vier podia wordt zondag opgetreden. Zo brengt The Limitz prachtige Indo- en countryrock en Will Claase en de countryband Reward zorgen voor heerlijke country klanken. Line-dancers zullen zich er dus prima thuis voelen. Tevens treedt de Kaatsheuvels/Waalwijkse rockband Shaking Arrows. Kortom, reden genoeg om aanstaande zondag een bezoekje te brengen aan het gezellige centrum van Kaatsheuvel

Meer berichten