Alle vrijwilligers die in de gemeente Heusden, Waalwijk en Loon op Zand actief zijn worden getrakteerd op leuke workshops en meer.
Alle vrijwilligers die in de gemeente Heusden, Waalwijk en Loon op Zand actief zijn worden getrakteerd op leuke workshops en meer. (Foto: )

Inschrijving 'Talenten van de Langstraat' van start gegaan

Maandag 9 september is de inschrijving voor 'Talenten van de Langstraat' - voor en door vrijwilligers- van start gegaan. De bedankdagen vinden dit jaar plaats van woensdagavond 23 tot en met zaterdagmiddag 26 oktober en worden georganiseerd door het Vrijwilligershuis Heusden, Vrijwilligerspunt Waalwijk en Vrijwilligerspunt Loon op Zand.

REGIO - Na het grote succes van vorig jaar zijn de voorbereidingen voor deze editie in volle gang. Ook dit keer worden de vrijwilligers weer op een bijzondere wijze in het zonnetje gezet. Diverse (vrijwilligers)organisaties openen hun deuren.
Zonder de belangeloze inzet van vrijwilligers zou het leven voor veel mensen in de Langstraat een stuk minder prettig zijn. Vrijwilligers zetten hun talenten in om zo anderen te inspireren, wat te leren of gewoon een leuke beleving te bezorgen. Iedereen die in de gemeente Heusden, Waalwijk of Loon op Zand actief is als vrijwilliger kan gratis deelnemen aan leuke gevarieerde workshops. Denk aan dans, zang, schilderen, wandelen en nog veel meer. Het programma staat op contourdetwern.nl/heusden en is ook in te zien bij onder andere gemeentehuizen, wijkcentra en bibliotheken. Vrijwilligers kunnen zich vanaf deze week aanmelden voor de verschillende gratis workshops. Voor alle activiteiten geldt vol is vol, dus wees er wel op tijd bij.

Meer berichten