Geslaagd MamaCafé in de bibliotheek van Loon op Zand.
Geslaagd MamaCafé in de bibliotheek van Loon op Zand.

Geslaagd MamaCafé in Loon op Zand

Vrijdag 1 november jongst leden was het weer volle bak bij het MamaCafé Loon op Zand. Dit keer stond er een interactieve voorleesochtend op het programma met Michelle Oolders, leesconsulente van de bibliotheek.

LOON OP ZAND - Zij las een verhaal voor over een uiltje dat haar moeder kwijt was. Jong en oud werd er bij betrokken. Ook werden er tips en tricks getoond en gedeeld. Uiteindelijk zaten alle bezoekers rond het uilennest om met de dieren thee te drinken. Wat gezellig! Leuk om bekende gezichten terug te zien van de vorige keer. Maar zeker ook fijn om nieuwe ouders te verwelkomen!

Knutselen

Op 6 december staat het volgende MamaCafé gepland. Dan is elke geïnteresseerde weer welkom in de Loonse Bibliotheek van 09.30 tot 11.00 uur. Dan gaat er geknutseld worden, dus vergeet geen oude kleren aan te doen en als je hebt een schort mee te nemen. Heb je nog (kosteloos) knutselmateriaal als wc-rollen, watten/kussenvulling, melkpakken endergelijke liggen, neem het gerust mee. Dat komt vast goed van pas. Voel je thuis en wees welkom ook als jullie niet zo'n knutsel talenten zijn.

Meer berichten