Sint wordt op zondagmiddag 17 november in Waalwijk verwacht.
Sint wordt op zondagmiddag 17 november in Waalwijk verwacht. (Foto: R. Balkenende)

Sinterklaas wordt op 17 november verwacht in Waalwijk

Op zondagmiddag 17 november zal Sinterklaas arriveren in Waalwijk. Om 13.00 uur wordt hij verwacht in de haven, om vervolgens richting het Raadhuisplein te gaan.

WAALWIJK - Namens het comité dat elk jaar een feestelijke intocht organiseert roept Mevrouw Judith alle kinderen van Waalwijk om te komen, samen met hun ouders, opa’s en oma’s en iedereen die het leuk vindt om Sint en pieten te begroeten. Rond 13.00 uur verwachten Sinterklaas en de pieten aan te meren in de haven van Waalwijk, waar hij wordt verwelkomd door Mevrouw Judith. Zoals altijd zal Sinterklaas de tijd nemen om de kinderen te begroeten en hun tekeningen en verlanglijstjes in ontvangst te nemen. Vervolgens zet hij op zijn trouwe schimmel koers richting het Raadhuisplein, waar burgemeester Kleijngeld op het bordes Sinterklaas zal verwelkomen. Het comité heeft dit jaar allerlei leuke verrassingen in petto, het belooft opnieuw een groot feest te worden!

Programma

Om ongeveer 13.00 uur start programma in haven. Op het Raadhuisplein worden op dit tijdstip ook al pieten verwacht!. De aankomst van de pakjesboot wordt rond 13.15 uur verwacht. Om 14.00 uur vertrek Sinterklaas met zijn pieten richting het Huis van Waalwijk waar hij om 14.30 uur wordt ontvangen door burgemeester Kleijngeld. De intocht eindigt omstreeks 15.00 uur.

Meer berichten