De Maasroute gaat stoppen. Op dinsdag 24 december verschijnt de laatste uitgave.
De Maasroute gaat stoppen. Op dinsdag 24 december verschijnt de laatste uitgave.

De Maasroute stopt na 50 jaar

DPG Media, waarvan deze titel een onderdeel is, heeft besloten per 1 januari te stoppen met het uitgeven van De Maasroute. De laatste uitgave verschijnt op dinsdag 24 december.

REGIO - Voor de trouwe lezer van De Maasroute blijft het lokale nieuws onder meer beschikbaar via Brabants Dagblad en BD.nl. Adverteerders van deze krant kunnen in de toekomst nog steeds terecht bij DPG Media. De uitgever biedt een uitgebreid aanbod van verschillende nieuwsmerken en digitale advertentiemogelijkheden.

Marktontwikkeling

Jan van Dun, algemeen directeur local media van DPG Media: "De markt ontwikkelt zich zo snel dat in veel steden en gemeenten nog slechts plaats is voor één huis-aan-huiskrant. Terwijl er soms wel drie zijn met allemaal dezelfde problemen".

Digitale nieuwsmedia

Dit leidt tot allerlei bewegingen binnen de huis-aan-huiskranten. "Sommige titels worden verkocht, andere titels worden aangekocht. Wij passen ons bestaande portfolio aan en zetten verder in op het ontwikkelen van digitale mogelijkheden. Zo kunnen lezers ons nieuws ook vinden op digitale nieuwsmedia, zoals BD.nl of indebuurt.nl", besluit Van Dun.

Meer berichten