Logo demaasroute.nl


Een prachtige tribute voor Herman van Veen bij Atelier Winterdijk30b in Waalwijk.
Een prachtige tribute voor Herman van Veen bij Atelier Winterdijk30b in Waalwijk. (Foto: IngerMarlies Leeuwenburgh)

Herman van Veen tribute door bevriende artiesten

  Cultuur

Na eerdere succesvolle tributes die bevriende artiesten van het Atelier organiseerden in Atelier Winterdijk30b, volgt er op zaterdag 16 september een tribute voor Herman van Veen.

WAALWIJK - Herman van Veen (1945) is bekend als schrijver, tekstschrijver, componist, violist, zanger, schilder en activist. De Franse zanger en componist Georges Moustaki schreef over hem: 'Herman, in jou herken ik de wijsheid van de hofnar - de brutaliteit van de moralist - wanneer jij net doet - of je slechts één doel hebt: ons vermaken.' En daarmee benoemt Moustaki precies wat zovelen diep van binnen raakt bij de bijzondere liedjes van Herman van Veen. Een groot aantal van deze liedjes wordt vertolkt tijdens de Herman van Veen tribute in Atelier Winterdijk30b. De organisatie is wederom in handen van Michel Risseeuw, die samen met Monique Timmermans ook enkele liedjes zal spelen. Sjoerd van Heesch speelt een instrumentale Van Veen-medley, Frank Pijnenborg draagt een gedicht voor, Leidi van Mook vertelt over wie Herman is en wat hem bezighoudt en inspireert. Verder worden liedjes gebracht door Frank Leijtens, Elrieke van Gelderen en Leopold Geldtmeijer, en Hans Bormann en Wilma van Tilburg. Het belooft weer een fantastische avond te worden.
Zaal open 19.30 uur. Aanvang om 20.15 uur. Gezien de vorige avonden is het raadzaam tijdig te reserveren, want vol is vol: www.atelierwinterdijk30b.nl.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox