Logo demaasroute.nl


The Difference verzorgt aanstaande zaterdag een jubileumconcert in De Mads aan de Grotestraat in Waalwijk. Iedereen is welkom en de entree is gratis.
The Difference verzorgt aanstaande zaterdag een jubileumconcert in De Mads aan de Grotestraat in Waalwijk. Iedereen is welkom en de entree is gratis.

Jubileumoptreden The Difference

  Cultuur

In 2011 werd er via het Dr. Mollercollege kunstklassen gegeven. De Music'scool in Waalwijk verzorgde hiervoor de popklassen. Bands werden samengesteld met leerlingen. Dit was het begin van The Difference.

WAALWIJK - De band is begonnen met 7 bandleden en is nu een vijfkoppige band bestaande uit Fleur Heijne (zang), Hidde van Brouwershaven (basgitaar), Tijn Schellekens (gitaar), Remco Klerks (drums) en Bob van den Elshout (gitaar). Thijs de Jong (gitarist en zanger van Present Danger) begeleidde The Difference naar een hoger niveau, zodat ze op verschillende podia zichzelf konden laten horen. Zo stonden ze onder andere op het Pleinfestival Kaatsheuvel, Koud Serveren open Air, Borkpop, Borktotaal, Straattheater Waalwijk, Concert Vrienden van Katoen in de Mads, Crossroads, Wollukstock 2015/2016, Gildenbond Kaatsheuvel en in Extase in Tilburg.
Al in 2012 maakten zij hun televisiedebuut bij Villa Achterwerk met Willie Wartaal. Bij dit programma stond het ontwikkelen van getalenteerde jongeren voorop. Het jongste bandlid was op dat moment pas 12 jaar. Ze kregen de kans om een CD op te nemen onder begeleiding van Willie Wartaal (De Jeugd van Tegenwoordig).
Jong, energiek, up to date en uitdagend, maar bovenal willen ze met hun muzikaliteit het publiek laten genieten! Het repertoire bestaat uit nummers van onder andere Anouk, Pretty Reckless, Led Zeppelin, Foo Fighters, Golden Earring en Joan Jett & the Blackhearts.
Op zaterdag 2 december viert The Difference het 6,5 jarig jubileum. Dit wordt een gezellig, muzikaal feest met in het voorprogramma Madhouse en Special guests Stefan Therone en de mannen van coverband Arie. Om het feest compleet te maken betreden de oud-bandleden ook nog een keer het podium. Het optreden start om 20.00 uur in De Mads aan de Grotestraat 407 in Waalwijk. De entree is voor iedereen gratis.

Meer berichten
Shopbox