Logo demaasroute.nl


Kinderwinterdoedag bij Kunstencentrum Waalwijk tijdens de geplande docentenstaking op dinsdag 12 december.
Kinderwinterdoedag bij Kunstencentrum Waalwijk tijdens de geplande docentenstaking op dinsdag 12 december.

Kinderwinterdoedag tijdens docentenstaking

  Cultuur

In verband met de staking van de basisschooldocenten op dinsdag 12 december organiseert Kunstencentrum Waalwijk een spetterende Winterdoedag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Van 08.30 tot 15.00 uur krijgen kinderen een bont aanbod aan workshops (muziek, theater, dans en beeldend).

WAALWIJK - De kinderen krijgen de hele dag creatieve workshops van professionele docenten. Centraal thema is 'The Polar Express', een populaire animatiefilm uit 2004. In de film probeert een jongen op kerstavond in slaap te vallen als hij ineens het geluid hoort van een trein. Buiten ziet hij een gigantische trein die de naam The Polar Express draagt. Op verzoek van de conducteur stapt de jongen in. Het wordt een onvergetelijk avontuur.
Ouders kunnen hun kind vanaf 08.15 uur afzetten aan de Irenestraat 3. Tot 15.00 uur zijn ze dan onder de pannen. De kosten voor deze speciale dag zijn 25 euro per kind. Dit bedrag kan na inschrijving op www.kunstencentrumwaalwijk.nl worden overgemaakt op rekeningnummer IBAN NL79RABO0162676654 (Kunstencentrum Waalwijk) o.v.v. naam kind (eren) en Winterdoedag. Let op: pas na betaling is uw kind echt ingeschreven. Het is de bedoeling dat kinderen hun eigen lunchpakketje meenemen.
Mocht de lerarenstaking niet doorgaan, dan gaat de Kinderwinterdoedag ook niet door. Het overgemaakte bedrag wordt dan teruggestort.

Meer berichten
Shopbox