Kunstbende komt naar Waalwijk met Kunstbende Coacht!
Kunstbende komt naar Waalwijk met Kunstbende Coacht!

Kunstbende komt met toffe workshops naar Waalwijk

  Cultuur

Op zondag 18 maart komt de organisatie van Kunstbende naar Kunstencentrum Waalwijk voor Kunstbende Coacht, een middag vol toffe workshops voor creatief talent tussen de 13 en 18 jaar. Of je nu bezig bent met dans, fashion, film, muziek, taal of theater. Of je nu graag kunstenaar wil worden of dj.

WAALWIJK - Het is de eerste keer dat Kunstbende een coachingstraject opzet in Waalwijk. Jaarlijks doen landelijk zo'n 3500 jongeren aan Kunstbende mee. De wedstrijd bestaat uit acht categorieën: Dans, DJ, Expo, Fashion, Film, Muziek, Taal en Theater. In maart en april 2018 vinden er dertien voorrondes plaats door heel Nederland. De Brabantse Kunstbende Finale is dit seizoen op 15 april 2018 in Mezz in Breda. De voorbereiding op de Brabantse Kunstbende Finale hoef je natuurlijk niet alleen te doen! Op zondag 18 maart is er in Waalwijk een dag vol workshops met allemaal coaches per categorie: #taal #theater #muziek #film #dj #fashion #dans en #expo. Deelname is gratis voor iedereen van 13 tot en met 18 jaar! Het evenement vindt plaats van 13.00 tot 16.00 uur in Kunstencentrum Waalwijk aan de Irenestraat 3 in Waalwijk. Meer informatie vind je op www.kunstbende.nl/agenda. Aanmelden voor deze dag verloopt via WhatsApp (06-29155427). App dus even dat je mee wilt doen!
Kunstbende Coacht Waalwijk is een samenwerking tussen Rabobank De Langstraat, Kunstencentrum Waalwijk, Jongerencentrum De Tavenu, het Dr. Mollercollege en Kunstbende Noord-Brabant.

Meer berichten