In het theateravontuur 'Lang geleden…' is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers.
In het theateravontuur 'Lang geleden…' is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. (Foto: Wim Lanser)

Een muzikale tijdreis in Theater de Leest

  Cultuur

Luister ademloos naar de verhalen van 'Lang geleden…' Op zondag 11 maart om 14.15 uur nemen de acteurs alle bezoekers van Theater de Leest mee op een bijzondere muzikale tijdreis door enkele spraakmakende verhalen uit 'Lang geleden…', gebaseerd op het bekende kinderboek van Arend van Dam.

WAALWIJK - In het theateravontuur 'Lang geleden…' is het levensverhaal van Willem van Oranje te zien, verteld door een gezelschap van enthousiaste, hedendaagse theatermakers. Ook komen de bezoekers oog in oog te staan met Hugo de Groot en Jacoba van Beieren. Sommige verhalen klinken bijna te sprookjesachtig om waar te zijn, maar ze zijn allemaal echt gebeurd! Met échte pure livemuziek, onvervalste humor en prachtige kostuums geniet jong én oud van onze vaderlandse geschiedenis.
Na afloop van de voorstelling kan iedereen met de acteurs op de foto tijdens een uitgebreide meet & greet. Ook kunnen de jonge theaterbezoekers voor de voorstelling in de foyer deelnemen aan de Geschiedenis Experience die bestaat uit diverse activiteiten over de Nederlandse geschiedenis.
In samenwerking met Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum presenteert Van Hoorne Entertainment de educatieve voorstelling 'Lang geleden…', gebaseerd op het gelijknamige boek van Arend van Dam en Alex de Wolf. Het populaire boek, waarvan inmiddels ruim 200.000 exemplaren zijn verkocht, maakt de belangrijkste gebeurtenissen uit de Nederlandse geschiedenis toegankelijk voor kinderen en is niet meer weg te denken uit het huidige basisonderwijs.
Zondag 11 maart om 14:15 uur, bij Theater de Leest, Vredesplein 12, Waalwijk Kaartprijs v.a. € 16,85, exclusief reserveringskosten. Reserveringen: www.deleest.nl of telefonisch via 0416-331751 Kijk voor meer informatie op www.VanHoorne.com/Langgeleden.

Meer berichten
Shopbox