Kom zondag gezellig buurten met De Deurzakkers in het Parkpaviljoen in Waalwijk.
Kom zondag gezellig buurten met De Deurzakkers in het Parkpaviljoen in Waalwijk. (Foto: Luuk Aarts)

Kom gezellig buurten met De Deurzakkers

  Cultuur

Elke tweede zondag van de maand kun je in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk gezellig komen buurten met een prominente Waalwijker. Deze keer zijn het er zelfs twee, want de Deurzakkers zijn te gast in het Parkpaviljoen!

WAALWIJK - Wie kent het duo niet van hits en inmiddels klassiekers als 'Zak es lekker door', 'Waar is de steek van de keizer', 'Doe ze thuis de hartelijke groeten' en 'hedde gij nog aaier in de koelkast'? Al 44 jaar (4x11) draaien ze succesvol mee in het 'vak'. Hun állerdrukste tijd van het jaar, rond carnaval, zit er weer op en dus hebben Clemens van Bracht en Willem van Schijndel tijd om in hun jubileumjaar te komen buurten met de bezoekers van het Parkpaviljoen.
Ze lopen die middag gewoon gezellig rond zodat iedereen hen aan kan spreken. Stel je brandende vragen, bijvoorbeeld waar ze hun tijd buiten de Deurzakkers aan besteden. Want beide heren zijn daarnaast nog zeer actief bezig. Of misschien heb je vragen over het vak of wil je gewoon gezellig, als Wollukse meense onder elkaar, een praatje maken onder het genot van een lekker bakske of een borrel? Loop op zondagmiddag 11 maart eens binnen bij het Parkpaviljoen aan het mooie beukenlaantje. Vanaf 15.00 uur kan het feest beginnen, want de Deurzakkers zijn dan binnen! Het Parkpaviljoen is in de wintermaanden elke tweede en vierde zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur.

Meer berichten