Paul de Leeuw komt op 8 september naar De Leest voor een try-out van zijn nieuwe voorstelling Vette Pech!.
Paul de Leeuw komt op 8 september naar De Leest voor een try-out van zijn nieuwe voorstelling Vette Pech!. (Foto: Bart Sparnaaij)

Paul de Leeuw met 'Vette Pech!' in Theater De Leest

  Cultuur

Theater De Leest heeft niemand minder dan Paul de Leeuw bijgeboekt voor komend theaterseizoen. Dit wordt de vierde keer dat Paul met een voorstelling te zien is in Waalwijk. Op zaterdag 8 september staat hij met een try-out van zijn voorstelling Vette Pech! in Theater De Leest. Het wordt een avond vol hilarische, ontroerende verhalen, improvisaties en kleine liedjes.

WAALWIJK - In 2017 bestond het Luxortheater 100 jaar en maakte Paul voor hen een speciale jubileumvoorstelling. In de maand december speelde hij een bejubelde voorstelling voor uitverkochte zalen. En.. kreeg ontzettend veel zin om weer het land in te gaan. Precies dat gaat Paul nu doen met zijn nieuwe voorstelling Vette Pech!

Regenhumor

Geboren worden in Rotterdam en je kinderen zijn Ajax-supporters. Je vader koopt Ruud Gullit, maar leent jou geen geld voor een eerste autootje? Poliepen in de blaas en het verlies van een dierbare vriend? Het is volgens Paul de Leeuw allemaal een vorm van vette pech, maar gepaard met regenhumor. Humor waar je ook een beetje om moet huilen. Net als Annie de Rooij.
Samen met pianist Miguel Wiels of Bernd van den Bos gaat Paul ook de muzikale improvisatie met het publiek aan.

Kaartverkoop

Vanaf vandaag kunnen 'Vrienden van De Leest' alvast kaarten kopen voor deze try-out van de nieuwe voorstelling van Paul de Leeuw. De reguliere verkoop voor deze voorstelling gaat op vrijdag 1 juni om 11.00 uur van start. U kunt uw kaarten in de voorverkoop uitsluitend online bestellen via www.deleest.nl. Let op: maximaal 4 kaarten per adres!

Meer berichten