De leden van Musicalgroep Djemm! maken zich op voor een nieuwe productie: 'The Wedding Singer'. Te zien op 5, 6 en 7 oktober in De Leest.
De leden van Musicalgroep Djemm! maken zich op voor een nieuwe productie: 'The Wedding Singer'. Te zien op 5, 6 en 7 oktober in De Leest. (Foto: )

Djemm! speelt 'The Wedding Singer'

  Cultuur

In 2003 is Musicalgroep Djemm! opgericht als vervolggroep van kindermusicalgroep De Notenkrakers. Kinderen die op hun 16e moesten stoppen bij de kindergroep vroegen aan de bestuursleden in dat jaar of zij niet een nieuwe groep op wilden richten. Dat hebben ze toen gedaan en sinds 2003 voeren de jongeren en jongvolwassenen, die in leeftijd variëren van 15 tot 30 jaar, jaarlijks een musical op in theater De Leest.

WAALWIJK - Het doel van Djemm! is om de leden onder deskundige en professionele begeleiding op te leiden, te verbeteren en hun vaardigheden te vergroten. Ze worden creatief en artistiek uitgedaagd om zichzelf (verder) te ontwikkelen tot amateur musicalperformer door zich op het grote toneel te durven laten zien. Ook de huidige groep is weer super enthousiast en de repetities worden vol gretigheid beleefd. De sfeer is prima en de groep wordt met de dag zelfverzekerder. Niet verkeerd in de huidige hectische wereld. Ook dat is Djemm!
Met het verkrijgen van de rechten van de mooie en met humor doorspekte feel-good musical 'The Wedding Singer', is het Djemm! gelukt om ook dit jaar een passende productie te vinden. De musicalgroep is al vanaf januari bezig met de repetities, want het is weer een grote en zeer muzikale productie met veel zang en dans en boordevol humor! Te zien op 5, 6 en 7 oktober 2018.
Als je maar een beetje musical liefhebber bent, moet je deze feel-good musical gaan gezien: geweldige zang- en dansnummers en een enorm sterke cast. De kwaliteit van musicalgroep Djemm!, dat als thuishaven Theater De Leest heeft, is inmiddels in heel Nederland bekend. Niet voor niets zijn er diverse leden de afgelopen jaren doorgestroomd naar beroepsopleidingen en professionele producties als Miss Saigon, Wicked, Shrek en Flashdance. Ook was Djemm! 3 jaar geleden met Grease en 1 jaar geleden met Bad Girls winnaar van het prestigieuze muziekfestival in Rotterdam. Regisseuse en choreografe Aukje Nieuwenhuijze en muzikaal leider Ruud Verkoeijen zijn opnieuw de creatieve breinen die de groep naar een grote hoogte stuwen.

Kaartverkoop
Musicalgroep Djemm! staat garant voor een kwalitatief hoogstaande musicalproductie met louter en alleen toptalenten uit de regio. Een professioneel live orkest completeert het geheel. Kaarten voor de voorstellingen van de feel-good musical 'The Wedding Singer' op 5, 6 en 7 oktober in Theater De Leest in Waalwijk zijn nu al verkrijgbaar via de website van De Leest: www.deleest.nl.

Meer berichten