De bierbroeders is een feestband uit Tilburg die is opgericht in 2014. De vier mannen en één vrouw weten hoe je van een feestje een event moet maken.
De bierbroeders is een feestband uit Tilburg die is opgericht in 2014. De vier mannen en één vrouw weten hoe je van een feestje een event moet maken.

Start nieuw seizoen bij Crossroads

  Cultuur

Op zaterdagavond 15 september word het nieuwe seizoen van Crossroads afgetrapt door drie heel verschillende bands, namelijk de Bierbroeders, Vogelvrij en Lost InSanity.

KAATSHEUVEL - De bierbroeders is een feestband uit Tilburg die is opgericht in 2014. De vier mannen en één vrouw weten hoe je van een feestje een event moet maken. De afgelopen jaren waren ze al te zien op het bierfeest van Crossroads, maar deze avond dus in een heel andere setting. Maar dat het feest word daar kun je van op aan!
Vogelvrij is een Nederlandstalige rockband met een rauw randje uit Tilburg en omstreken. Na een aantal jaren van afwezigheid zijn ze sinds een jaar terug op het podium met hun niet alledaagse keuze voor Nederlandstalige rock. De band bestaat uit René Jacobs (gitaar/zang), Huub Jacobs (basgitaar/zang), Corné van de Zilver (zang/ gitaar) en Bart Jacobs (drums).
Daarna word het podium vrij gemaakt voor de 'double female fronted' rockband Lost InSanity. In de huidige formatie bestaat L.I.S. alweer 8 jaar. Ze speelde met bands als Vengeace, Girlschool en Blaze Bayley in heel Europa. De laatste jaren zijn ze ook steeds van de partij bij de top 100 van Made. L.I.S. speelt tijdloze originele en catchy 80's en 90's rockcovers. Ook eigen nummers zullen ze niet vergeten te spelen. Lost InSanity bestaat uit Peggy Smits (gitaar/zang), Ronny Smits (drums), Leon de Bree (basgitaar/zang) en niet te vergeten Patricia van Dongen (zang).
De zaal gaat open om 20.00 uur en de entree is deze eerste avond geheel gratis!

Meer berichten