Kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn iedere vrijdagmiddag van harte welkom in de Kinder Knutselclub voor peuters.
Kinderen van 3 tot en met 6 jaar zijn iedere vrijdagmiddag van harte welkom in de Kinder Knutselclub voor peuters. (Foto: )

Kinder Knutselclub voor kleuters bij KCW

  Cultuur

Voor alle creatieve kleuters van 3 tot en met 6 jaar start Kunstencentrum Waalwijk met een Kinder Knutselclub op de vrijdagmiddag van 15.30 tot 16.30 uur. Spelenderwijs leren de kleine kinderen hoe ze hun fantasie kunnen omzetten in iets bijzonders. Het werken met verschillende materialen en hulpmiddelen is goed voor de hersenontwikkeling en verbetert de motoriek.

WAALWIJK - Tijdens de cursus van 10 lessen wordt gekleid, geknutseld en getekend. Papa's en mama's of opa's en oma's kunnen gewoon meedoen, graag zelfs! Het samen knutselen verbetert ook de sociale band tussen u en het kind. Kunstdocent Marjolein Peeters heeft al veel ervaring met creatieve lessen voor kleine kinderen. Ze geeft al jaren les tijdens de Mini Kunstclub en Maxi Kunstclub van het Kunstencentrum en verzorgt ook de Peuterpret workshops in De Leest. Ook voor gezinnen met een kleiner budget is het mogelijk een cursus te volgen. Aangezien het Kunstencentrum officieel partner is van het Jeugdfonds Cultuur kan iedereen met een Paswijzer direct inschrijven en veel goedkoper cursussen volgen.Meer info en/of inschrijven: www.kunstencentrumwaalwijk.nl.

Meer berichten