"Als jong meisje heb ik veel lessen gevolgd bij Kunstencentrum Waalwijk. Daarom vind ik het erg leuk dat ik deze cursus nu hier mag geven", aldus Marina.
"Als jong meisje heb ik veel lessen gevolgd bij Kunstencentrum Waalwijk. Daarom vind ik het erg leuk dat ik deze cursus nu hier mag geven", aldus Marina.

Workshops van danseres met internationale allure

  Cultuur

Op zondag 21 oktober, aan het einde van de herfstvakantie, komt danseres Marina Bilterijst, die onder andere danste in New York, workshops geven in Kunstencentrum Waalwijk. Een unieke kans voor jonge dansers in de regio. Dus schrijf je snel in!

WAALWIJK - Bilterijst, oorspronkelijk uit Drunen, begon als jong meisje te dansen bij De Aleph. Toen de docenten daar ontdekten wat een groot talent ze was, werd ze geadviseerd om bij Kunstencentrum Waalwijk extra danslessen te volgen. Daarna volgde opleidingen bij de Fontys Dansacademie in Tilburg en Codarts, Hogeschool voor de Kunsten in Rotterdam. Na haar studie verhuisde Marina naar New York waar ze danste bij Nimbus Dance Works. Inmiddels is ze weer terug in Nederland. Marina vertelt: "Als jong meisje heb ik veel lessen gevolgd bij Kunstencentrum Waalwijk. Daarom vind ik het erg leuk dat ik deze cursus nu hier mag geven. Terug naar mijn roots! In Waalwijk heb ik mijn passie voor dans ontdekt en ligt de basis van mijn carrière. Ik heb ontzettend veel zin om mijn liefde voor het dansvak en passie over te kunnen brengen op anderen."
Bilterijst geeft op zondag 21 oktober drie workshops. Van 09.30 tot 10.45 uur (10-14 jaar), van 11.00 tot 12.15 uur (14-16 jaar), 12.30 tot 13.45 uur (16+). Aanmelden kan door op www.kunstencentrumwaalwijk.nl een formulier in te vullen en een bedrag van 7,50 euro per workshop over te maken.

Meer berichten