Silent Chambers is een project bestaande uit vier vaste muzikanten waaronder Jeroen Voogd op zang uit Loon op Zand.
Silent Chambers is een project bestaande uit vier vaste muzikanten waaronder Jeroen Voogd op zang uit Loon op Zand. (Foto: )

Akoestische Rock van Silent Chambers in de Kiosk

  Cultuur

Op 4 november treedt Silent Chambers op in de Kiosk, Loon op Zand. Silent Chambers maakt akoestische rock, met invloeden van Singer songwriter en folkmuziek. Het element sfeer is hierbij heel belangrijk.

LOON OP ZAND - Aan het begin van dit kalenderjaar bracht de band hun eerste album uit getiteld Thousand Victories. Dit album werd zeer goed ontvangen waarbij in de recensies werd aangegeven dat als er een muzikale stijl aangegeven moest worden, Silent Chambers het beste omschreven kan worden als sfeervolle akoestische rock. Akoestische liedjes van eigen bodem welke het gevoel geven dat het zo bij je in de huiskamer te horen is. Silent Chambers is een project bestaande uit vier vaste muzikanten waaronder Jeroen Voogd op zang uit Loon op Zand. Hij wordt vergezeld door Martijn Baslters op gitaar, Robert Spaninks op percussie en Sander Heerings op de toetsen. Deze vier muzikanten kennen elkaar vanuit een vorige band, the Dust Connection. Verder zullen in de Kiosk nog 3 gastmuzikanten aantreden waaronder David Cornelissen op fluit en Keltische gitaar. Voorafgaand aan het optreden van Silent Chambers zal David Cornelissen met zijn andere band Bridget & the Goldfish het voorprogramma verzorgen. Een tweemansformatie welke sfeervolle akoestische muziek brengt. Zondag 4 november, aanvang 15 00 uur, in de bovenzaal van de Kiosk in Loon op Zand. Entree is gratis!

Meer berichten