Het Kunstencentrum verzorgt woensdag 14 en vrijdag 16 november gratis peuterdansfeestjes in Waalwijk, Kaatsheuvel en Waspik.
Het Kunstencentrum verzorgt woensdag 14 en vrijdag 16 november gratis peuterdansfeestjes in Waalwijk, Kaatsheuvel en Waspik. (Foto: )

Peuterdansfeestjes Kunstencentrum Waalwijk

  Cultuur

Kunstencentrum Waalwijk presenteert op woensdag 14 en vrijdag 16 november enkele gratis peuterdansfeestjes in Waalwijk, Kaatsheuvel en Waspik. Alle peuters zijn van harte welkom om lekker te komen dansen en bewegen.

WAALWIJK - Er zijn peuterfeestjes op woensdag 14 november om 11.00 uur in Kunstencentrum Waalwijk en om 14.00 uur in Dansschool Kadance (in 't Klavier) in Kaatsheuvel. Op vrijdag 16 november is er om 10.00 uur een peuterdansfeestje in Kunstencentrum Waalwijk. Aanmelden kan via e.dutron@kunstencentrumwaalwijk.nl.
Bij peuterdans draait alles om plezierbeleving door middel van beweging. Al dansend en bewegend beleven de kleintjes allerlei avonturen. Samend dansen en zingend op muziek. Zo ontdekken peuters de bewegingsmogelijkheden van hun lichaam.

Meer berichten