Kom zondagmiddag gezellig buurten met kunstenares Josien Broeren.
Kom zondagmiddag gezellig buurten met kunstenares Josien Broeren. (Foto: )

Buurten met Josien Broeren in het Parkpaviljoen

  Cultuur

Zondagmiddag 11 november is het weer tijd voor de eerste 'Buurten met…' van het nieuwe winterseizoen. Elke tweede zondag van de maand kun je in een ongedwongen sfeer gezellig komen buurten met een prominente Waalwijker. Deze keer is kunstenares Josien Broeren te gast in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk!

WAALWIJK - De in Den Dungen geboren kunstenares woont sinds haar tweede levensjaar al in Waalwijk. Velen kennen Josien nog als kapster. Jarenlang werkte ze aan huis, waar ze tussendoor ook schilderde. Rond haar dertigste ging ze naar de Kunstacademie en ontwikkelde haar eigen herkenbare stijl. Ze had daarna galeries in Waalwijk, Heusden en Amsterdam, organiseerde kunstreizen, beschilderde serviezen, tassen, vazen, stoelen en zelfs haar eigen camper. Samen met haar steun en toeverlaat Henk heeft ze ook nog een woonatelier waar je kunt slapen tussen haar kleurrijke kunst. Er valt dus genoeg aan haar te vragen! Vanaf 15.00 uur schuift ze gezellig aan om te 'buurten'.
Het Parkpaviljoen is in de winter elke 2e en 4e zondag open van 12.00 tot 18.30 uur. Hou de agenda in de gaten op www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten