De Theaterspeeltuin is een superleuke kennismaking met theater waarin jonge kinderen hun fantasie helemaal kwijt kunnen.
De Theaterspeeltuin is een superleuke kennismaking met theater waarin jonge kinderen hun fantasie helemaal kwijt kunnen.

Gratis theaterfeestje in Kunstencentrum

  Cultuur

Op vrijdag 16 november van 16.15 tot 17.00 uur is er speciaal voor kinderen van 4 tot en met 6 jaar een gratis theaterfeestje in Kunstencentrum Waalwijk. Thema is 'Heldhaftige ridders en Prinsessen' en je mag verkleed komen. Ouders zijn ook welkom. Aanmelden via e.dutron@kunstencentrumwaalwijk.nl.

WAALWIJK - Het feestje is een kennismaking met de Theaterspeeltuin die binnenkort (bij voldoende belangstelling) van start gaat in het Kunstencentrum. De Theaterspeeltuin is een superleuke kennismaking met theater waarin jonge kinderen hun fantasie helemaal kwijt kunnen. Theater maken is enorm goed voor kinderen die nog wat verlegen zijn. Langzaam leren ze zichzelf beter te uiten en dat komt ten goede aan hun algehele ontwikkeling.
Ook voor ouders met een klein budget is het mogelijk om hun kinderen cursussen te laten volgen bij Kunstencentrum Waalwijk. Via het Jeugdfonds Cultuur kunnen zij vaak de hele cursus vergoed krijgen. Het Kunstencentrum is maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 21.30 uur geopend. Kijk voor meer info op www.kunstencentrumwaalwijk.nl.

Meer berichten