Hans-Willem van Kakerken, Jeroen v.d. Bosch en Gino Schipperen vormen samen Kaal Kabaal.
Hans-Willem van Kakerken, Jeroen v.d. Bosch en Gino Schipperen vormen samen Kaal Kabaal. (Foto: )

CD-presentatie Kaal Kabaal in d'Ouwe Haven in Waspik

  Cultuur

Het belooft een groot feest te worden zaterdag 1 december in café d'Ouwe Haven in Waspik. Dat presenteert trio Kaal Kabaal als opmaat naar carnaval namelijk haar debuutsingle 'Ons Linda'. Bezoekers ontvangen de CD-single bij de entree.

WASPIK - Kaal Kabaal komt voort uit bands als Canvas, Alle 13 Jaanke en Ziggy Smack: bands die zich live in de regio ruimschoots hebben bewezen. Hans-Willem van Kakerken, Jeroen vd Bosch en Gino Schipperen staken hun kale koppen bij elkaar en speelden de afgelopen maanden al op veel evenementen. Met carnaval in aantocht presenteert het trio haar debuutsingle 'Ons Linda' over een mooie meid met blond haar en blauwe ogen die aanbeden wordt door 'Schele Piet'. "Voor ons erg fijn om de CD-presentatie hier te hebben", vertelt Michiel Smits van d'Ouwe Haven. "Wij zijn met carnaval een echt feest-café dus die muziek past hier prima."

Naast de nieuwe single zal Kaal Kabaal een gevarieerd feestrepertoire laten horen met nummers in de genres rock, smartlap, zydeco en disco. DJ Aswin Joore is aanwezig om het feest af te maken. Kaarten voor de avond zijn voor 5 euro te koop bij d'Ouwe Haven. Bezoekers ontvangen de nieuwe CD-single. "Kom allemaal langs om te carnavallen."

Meer berichten