De expositie 'Eigenwijs Grafiek' van Lya van Irsel is de hele maand januari te zien bij Rabobank De Langstraat.
De expositie 'Eigenwijs Grafiek' van Lya van Irsel is de hele maand januari te zien bij Rabobank De Langstraat.

Expositie Lya van Irsel in kunstzone Rabobank De Langstraat

  Cultuur

Rabobank De Langstraat heeft op het kantoor in Waalwijk een kunstzone waar de bank exposities laat zien van lokale talenten. Maandelijks wisselt deze expositie. Kunstenaars uit de omgeving mogen hier hun werk exposeren. Deze maand kunt u een expositie bezoeken met grafisch werk van Lya van Irsel.

WAALWIJK - Directievoorzitter Peter Konijnenburg: "De Rabobank beschouwt kunst als barometer van de maatschappij. Als lokale bank geven wij hier invulling aan door talent uit de Langstraat een podium te bieden. In ons nieuwe kantoorpand hebben wij daarom een kunstzone ingericht waar kunstenaars hun werk mogen exposeren. Het is fijn om te merken dat hier veel animo voor is en het maakt me trots om te zien hoe positief dit bij onze gasten wordt ontvangen."
De expositie 'Eigenwijs Grafiek' van Lya van Irsel is de hele maand januari te zien bij Rabobank De Langstraat. Vanaf 7 januari kan iedereen de expositie komen bewonderen. "Mijn grafisch werk is 'eigenwijs', omdat ieder werk uniek is. Ik werk niet in oplages, maar in series. Ook combineer ik verschillende technieken. Deze tentoonstelling laat naast een aantal collages van grafisch werk ook een drietal lino's zien. Deze lino's hebben als thema 'Bomen' en zijn een verwijzing naar mijn tentoonstelling in Den Bolder in Waspik. Deze loopt van 9 januari tot 27 februari." De kunstzone is gevestigd in het kantoor van de Rabobank in Waalwijk en is voor iedereen gratis toegankelijk. Openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Meer berichten