Stadsdichter Joep Trommelen is zondag 13 januari te gast in het Parkpaviljoen. Hij beantwoordt je vragen en komt gezellig borrelen en buurten.
Stadsdichter Joep Trommelen is zondag 13 januari te gast in het Parkpaviljoen. Hij beantwoordt je vragen en komt gezellig borrelen en buurten. (Foto: )

Kom gezellig buurten met stadsdichter Joep Trommelen

  Cultuur

Zondag 13 januari is het weer tijd voor 'Buurten met…'. Deze middag is stadsdichter Joep Trommelen te gast in het Parkpaviljoen. Hij beantwoordt je vragen en komt gezellig borrelen en buurten. Je maakt zelfs kans op een speciaal voor jou geschreven gedicht!

WAALWIJK - Veel mensen zullen deze geboren Waalwijker kennen. Hij schreef als journalist jarenlang voor dagblad BN/ De Stem en presenteert maandelijks het radioprogramma 'Met 't oor op Wolluk' bij Langstraat FM. Sinds vorig jaar wordt zijn wekelijkse column op zaterdag in het Brabants Dagblad door velen met plezier en belangstelling gelezen. Plaatselijke bekendheid verwierf hij echter jaren geleden al als één van de presentatoren van de legendarische talkshow 'Zus op Zondag' bij café Centraal en later als presentator van Club d'Hivers, een culturele talkshow bij Winterdijk 30b. In oktober 2016 zond hij, net zoals nog zes andere deelnemers, voor de verkiezing van een nieuwe stadsdichter een gedicht in over de aantrekkelijkheid van het centrum van Waalwijk. Doordat hij met zijn poëtische woorden de stad zo herkenbaar neer wist te zetten en tegelijkertijd zijn kritische blik over de leegstand liet glijden wist hij de jury te raken en werd benoemd tot stadsdichter van Waalwijk.
Joep Trommelen zal aanstaande zondag de middag om drie uur openen met een kort inleidend praatje ter kennismaking. Daarna legt hij de microfoon terzijde om gewoon gezellig rond te lopen, je vragen te beantwoorden en te buurten.

Persoonlijk gedicht
Bij binnenkomst ontvangt elke bezoeker gratis een lotnummer. Later in de middag zullen er vijf loten getrokken worden. Voor elke winnaar zal Joep een persoonlijk gedicht schrijven. En wie wil er nou geen gedicht van onze eigen stadsdichter! Het Parkpaviljoen is open van 12.00 tot 18.30 uur. Aanvang 15.00 uur en de toegang is toegang. Bekijk de agenda voor deze en andere activiteiten in het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154A in Waalwijk op www.parkpaviljoenwaalwijk.nl, of via Facebook:
@ParkpaviljoenWaalwijk.

Meer berichten