Op 1 februari draait de fantasyfilm van Guillermo del Toro 'The Shape of Water'.
Op 1 februari draait de fantasyfilm van Guillermo del Toro 'The Shape of Water'. (Foto: )

Movie Night bij Theater in het Klavier

  Cultuur

Gezellig naar de film bij u om de hoek? Het kan! Theater in het Klavier aan het Anton Pieckplein 1 in Kaatsheuvel draait eens per maand een nieuwe film.

KAATSHEUVEL - Hierbij een overzicht van de films die de komende maanden tijdens Movie Night in Theater in het Klavier te zien zijn.

The Shape of Water
Op 1 februari draait de fantasyfilm van Guillermo del Toro 'The Shape of Water'. Tijdens de Koude Oorlog in 1962 gaat Elisa, die niet kan spreken, als schoonmaakster werken in een overheidslaboratorium. Daar raakt ze bevriend met een mysterieus amfibisch wezen dat in een watertank leeft.

Ober
Op 15 februari is de Nederlandse film 'Ober' te zien, een Nederlandse zwarte-komediefilm uit 2006, geregisseerd en geschreven door Alex van Warmerdam. Het vertelt het verhaal van een ober die in zijn leven door allerlei zaken wordt getergd en verhaal gaat halen bij Herman, de scriptschrijver van zijn leven.

Instant Dreams
Deze film draait op 8 maart en is een poëtisch essay van de Nederlandse regisseur Willem Baptist over vier mensen wiens leven is verbonden door de liefde voor de 'instant film' van polaroid. De film benadert vanuit verschillende perspectieven de betekenis van Polaroid. Zo probeert scheikundige Stephen Herchen bijvoorbeeld de chemische formule van de Polaroid te achterhalen.

Battle of the Sexes
De Brits-Amerikaanse komische sportfilm 'Battle of the Sexes' is te zien op 29 maart en behandelt een historische wedstrijd tussen een man en vrouw, waaruit blijkt dat voor vrouwen deze strijd nog lang niet gestreden is.

Film Stars Don't Die in Liverpool
Deze film is te zien op 5 april en gaat over de romance tussen de oudere Hollywoodactrice en femme fatale Gloria Grahame en de jonge Britse acteur Peter Turner. Wanneer de actrice ziek wordt, neemt Peter de zorg op zich.

Kaartverkoop
De filmkaartjes kosten 6 euro. De aanvangstijd is telkens 20.15 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.theaterinhetklavier.nl, of bel naar 0416-205000.

Meer berichten