Gedichten worden deze avond afgewisseld met muziek door de Waalwijkse zanger en muzikant Roy Barkey.
Gedichten worden deze avond afgewisseld met muziek door de Waalwijkse zanger en muzikant Roy Barkey. (Foto: )

Parkpaviljoen staat stil bij Gedichtendag

  Cultuur

Donderdag 31 januari is het Gedichtendag. Op deze dag wordt in Nederland en bij onze Vlaamse zuiderburen ook de aftrap gegeven voor de Poëzieweek (tot en met 6 februari). Reden genoeg voor stichting Parkpaviljoen om in samenwerking met DichterBijWaalwijk een bijzondere avond te organiseren.

WAALWIJK - Onlangs organiseerde DichterBijWaalwijk een gratis workshop gedichten schrijven in de Waalwijkse bibliotheek. Tien (adspirant)dichters deden hieraan mee en schreven in een beperkte tijd een gedicht over vrijheid, het thema van de Poëzieweek. Donderdagavond komen deze dichters naar het Parkpaviljoen om hun gedichten voor te dragen. De aandacht voor deze en andere gedichten wordt afgewisseld met muziek van Roy Barkey. Deze Waalwijker is bij velen vooral bekend als ondersteunend muzikant en zanger in verschillende bands. Sinds kort treedt hij ook solo op met zelf geschreven, levensbeschouwende Nederlandstalige liedjes over verlies, oud zeer en de liefde. Deze avond brengt hij een mix van eigen nummers en Engelstalige covers.
Wil je deze bijzondere avond vol gedichten, muziek en zang gratis bijwonen? Het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk is op donderdag 31 januari geopend vanaf 20.00 uur en het programma begint om 20.30 uur.
Voor meer informatie: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl, of neem telefonisch contact op met 0416-332962/06-23078139.

Meer berichten