De initiatiefnemers van Stichting Kunstkip. Deze een laagdrempelig podium aan de talentvolle amateur- en professionele kunstenaar.
De initiatiefnemers van Stichting Kunstkip. Deze een laagdrempelig podium aan de talentvolle amateur- en professionele kunstenaar.

Stichting Kunstkip opent eigen galerie

  Cultuur

In het weekend van 22, 23 en 24 maart opent Stichting Kunstkip voor het eerst de deuren van haar kunstgalerie aan het Raadhuisplein 1A in Waalwijk. De opening wordt gevierd met een prachtige expositie met werk van 16 kunstenaars!

WAALWIJK - Voor deze openingsexpositie is gekozen voor een zo breed mogelijke keuze aan disciplines, waaronder schilderijen, keramiek, samengestelde vormkunst, viltkunst, glasfusion, sieraden, encaustic (schilderwerk met bijenwas), grafisch werk, foto's, brons- en papierkunst. Daarnaast staat er een Pakje Kunst automaat in de galerie. Kunst voor elk budget!
Stichting Kunstkip biedt een laagdrempelig podium aan de talentvolle amateur- en professionele kunstenaar. Daarnaast kunnen kunstenaars de stichting Kunstkip, die geen winstoogmerk heeft, vragen hen te steunen in hun persoonlijke ontwikkeling. De oprichters van de stichting geven zo vorm aan een idee dat al langer in hun harten leeft. Kunstenaars die hiervoor in aanmerking willen komen, kunnen mailen naar info@kunstkip.nl. Vanaf het openingsweekend is de galerie elke vrijdag, zaterdag, koopzondagen en op afspraak open van 11.00 tot 17.00 uur. Loop gezellig binnen! Meer informatie op www.kunstkip.nl en facebook.com/kunstkip.

Meer berichten