De Waspikse Romy Wiercx zal net als voorgaande A-Meezing Festijn edities ook bij de eerste editie van 'Dance the night away' op Koningsnacht van de partij zijn.
De Waspikse Romy Wiercx zal net als voorgaande A-Meezing Festijn edities ook bij de eerste editie van 'Dance the night away' op Koningsnacht van de partij zijn. (Foto: )

Dance the night away op Koningsnacht in Waspik

  Cultuur

Tien jaar lang konden inwoners van Waspik tijdens Koningsnacht genieten van een avond vol live muziek en spektakel door Waspikse artiesten tijdens het A-Meezing Festijn. Het is tijd voor iets nieuws, zo vinden de initiatiefnemers: Dance the night away op vrijdag 26 april in Den Bolder.

WASPIK - Het A-Meezing Festijn was jarenlang een succesformule in Waspik. Een grote groep muzikanten en zangers en zangeressen uit het dorp bracht jaarlijks een mooi repertoire aan nummers met een hoog meezing gehalte. "Het had nog best een paar jaar door kunnen gaan, maar we vonden het tijd voor iets anders", vertelt Barbera van Breemen van Den Bolder. "We toveren Den Bolder om tot grote discotheek, compleet met verlichte dansvloer en discobollen. De discomuziek uit de jaren 60, 70 en 80 staat centraal, zoals altijd gedraaid door DJ Pim. De gezichten op het podium blijven vertrouwd met onder andere Hubert, Melanie, Josée, Cees, Anneloes, Rineke en Romy. Ook de sfeer blijft vertrouwd: het wordt één groot feest!"

Dance the night away wordt gehouden op vrijdag 26 april vanaf 20.30 uur in Den Bolder. Kaarten zijn à 9 euro verkrijgbaar via www.denbolder.nl. "Het is tijd voor onvervalste disco, dus kom allemaal!"

Meer berichten