Zo'n 400 dansers van Kunstencentrum Waalwijk en Dansschool Kadance Kaatsheuvel schitterden zaterdag in Theater De Leest. 
Zo'n 400 dansers van Kunstencentrum Waalwijk en Dansschool Kadance Kaatsheuvel schitterden zaterdag in Theater De Leest.  (Foto: )

Vierhonderd dansers schitteren in De Leest

  Cultuur

Afgelopen zaterdag schitterden zo'n vierhonderd enthousiaste dansers van Kunstencentrum Waalwijk en Dansschool Kadance Kaatsheuvel tijdens het bijzonder geslaagde 'Open Podium Dans' in Theater De Leest.

WAALWIJK - Ieder jaar organiseert Kunstencentrum Waalwijk optredens in het theater voor vrijwel al haar danscursisten. Het ene jaar is er een grote voorstelling, het andere jaar een open podium. Dit jaar mochten voor het eerst ook de cursisten van de nieuwe dansschool Kadance in Kaatsheuvel meedoen. In zo'n zes blokken van drie kwartier stonden in totaal zo'n vierhonderd dansers op het podium. Van piepjonge peuters tot volwassenen. Van jazzdance en klassiek ballet, tot breakdance en moderne dans. Een prachtig schouwspel dat vanuit de zaal heel wat applaus opleverde. Volgend jaar organiseert Kunstencentrum weer een grote voorstelling binnen een bepaald thema.
Wil jij ook dansen bij Kunstencentrum Waalwijk of Kadance? Kijk voor het complete cursusaanbod en meer info op www.kunstencentrumwaalwijk.nl en www.dansschoolkadance.nl. Ook voor aanmeldingen.

Meer berichten