Schrijfster Jane Trapman presenteert op dinsdagavond 28 mei een workshop voor mensen die ooit nog een boek willen schrijven.
Schrijfster Jane Trapman presenteert op dinsdagavond 28 mei een workshop voor mensen die ooit nog een boek willen schrijven. (Foto: )

Workshop voor iedereen die ooit een boek wil schrijven

  Cultuur

Droom jij al een tijdje over het schrijven van je eigen boek? Iets wat je dolgraag wil doen, maar waar je maar niet aan toekomt?

WAALWIJK - Misschien weet je niet hoe je moet beginnen. Misschien weet je niet hoe je er tijd voor moet vrijmaken. Misschien zie je op tegen het zoeken van een uitgever. Voor Jane Trapman klinkt dat heel herkenbaar. Daar liep ze zelf ook tegenaan voordat ze haar eerste boek schreef. Al met al denkt ze dat het proces voor haar eerste boek zeker 10 jaar heeft geduurd. Maar het schrijven zelf; nog geen jaar! Om jou te kunnen helpen met het schrijven van jouw eerste boek, geeft Jane een workshop bij Bibliotheek Waalwijk. Aan de hand van haar ervaring neemt ze je mee en geeft ze je handvatten hoe je de eerste woorden op papier krijgt én vervolgens blijft schrijven, tips hoe je obstakels tijdens het schrijven kunt overkomen, en tips over self publishment en wat daarbij komt kijken Daarna is er tijd voor vragen. Dus als je dingen wilt weten over karakterontwikkeling, verhaallijnen, overzicht houden en meer, stel ze dan! Na afloop is er de mogelijkheid om haar debuut 'Jels, De Wichelroede' te kopen. Het boek kost 15 euro. Datum workshop: dinsdagavond 28 mei van 19.30 tot 20.30 uur. Locatie: Bibliotheek Waalwijk aan de Wilhelminastraat 4a in Waalwijk. Toegang is gratis inclusief koffie/thee. Aanmelden kan online op www.eventbrite.com/e/workshop-hoe-schrijf-ik-mijn-eerste-boek-tickets-60468121780.

Meer berichten