De Theaterkidsgroep (6-8 jr) van Kunstencentrum Waalwijk speelt zondag de voorstelling Alice in Wonderland.
De Theaterkidsgroep (6-8 jr) van Kunstencentrum Waalwijk speelt zondag de voorstelling Alice in Wonderland. (Foto: )

Theaterfestival Acting Out in Theater De Leest

  Cultuur

De theaterafdeling van Kunstencentrum Waalwijk presenteert aanstaande zondag voor de vierde keer 'Theaterfestival Acting Out' in Theater De Leest in Waalwijk. Met dit jaar maar liefst zeven theatervoorstellingen. Daarnaast zijn er extra gratis activiteiten zoals live-muziek, circus workshops en een spannende theaterspeurtocht.

WAALWIJK - Na het uitstapje afgelopen jaar naar Den Bolder in Waspik, keert het festival terug naar Theater De Leest. Het festival is in een nieuw jasje gestoken en daar horen ook nieuwe activiteiten bij. Naast de zeven voorstellingen is er een nieuwe theaterspeurtocht waar je prijzen mee kunt winnen en kunnen bezoekers meedoen aan leuke circus workshops. Vertrouwde onderdelen zoals de Photobooth en live-muziek zijn gebleven. In de foyer van De Leest zijn tussen de voorstellingen door optredens van De Kofferband uit Tilburg en diverse jonge bands van de KCW Popschool. Maar het draait natuurlijk om de voorstellingen. Verdeeld over vijf blokken kunt u naar: Alice in Wonderland, Hendrik de Vierde, Het Verhaal ervoor, Bobby B., Jaylinn en Juliette, Wat Is Denken? en Bro's & Bra's. Deze laatste voorstelling wordt twee keer gespeeld door de MusicalClass 16+ van het Kunstencentrum. Meer info: www.kunstencentrumwaalwijk.nl.

Kaartverkoop

Kaarten voor een blok van twee voorstellingen zijn voor 5 euro verkrijgbaar op www.deleest.nl. Kaarten voor de musical Bro's and Bra's kosten 9,50 euro.

Meer berichten