Do Good Food Festival opnieuw in Hertog Janpark in Waalwijk

  Cultuur

Derde editie Do Good Food Festival op zaterdagmiddag 22 juni met onder andere Monique Smit en veel meer optredens.

WAALWIJK – Ronde Tafel 131 De Langhstraet presenteert voor de derde keer het Do Good Food Festival. Ook deze editie is gekozen voor de locatie in het bijzondere Hertog Janpark te Waalwijk. Het festival zal centraal rondom de kenmerkende Julianafontein opgesteld worden, wat een prachtig aanzicht geeft.
Marijn van den Bosch, voorzitter van de Ronde Tafel, vertelt vol trots: "Vorig jaar is er ruim 9.000 euro opgehaald voor de verschillende goede doelen. Daarnaast was het natuurlijk een fantastisch evenement voor jong en oud. De kinderen uit de groepen 6, 7 en 8 van verschillende basisscholen uit Waalwijk hebben de afgelopen tijd een kookworkshop gevolgd. Zij zijn dus helemaal klaar om op zaterdagmiddag 22 juni twaalf gerechten voor de bezoekers van het festival klaar te maken. Veel sponsors hebben ons geholpen om dit evenement mogelijk te maken, zowel financieel als materieel. Dat is fantastisch! Onze hoofdsponsor Rabobank De Langstraat zijn wij in het bijzonder erg dankbaar voor het vertrouwen."

Gratis toegang

Het festival is voor iedereen vrij toegankelijk vanaf 14.00 uur tot 20.00 uur. Alle opbrengsten van de dag gaan naar de lokale goede doelen. Naast diverse optredens zijn er vele leuke gratis activiteiten, zoals bungee trampoline, photobooth, schminken en tattoos, en springkussens. Als klap op de vuurpijl komt Monique Smit optreden. Vorig jaar trok het evenement circa 1.000 bezoekers, ook dit jaar verwacht de organisatie weer veel publiek. Het thema van dit jaar is het tegengaan van voedselverspilling. 

Meer berichten