De Waalwijkse auteur Martyn van Beek signeert voor kopers in The Readshop zijn nieuwste boek 'Engel zonder Vleugels'. Foto: Wil Monsieurs
De Waalwijkse auteur Martyn van Beek signeert voor kopers in The Readshop zijn nieuwste boek 'Engel zonder Vleugels'. Foto: Wil Monsieurs (Foto: Wil Monsieurs)

Martyn van Beek signeert zijn allernieuwste boek

  Cultuur

The Readshop in winkelcentrum de Els in Waalwijk vormde afgelopen zaterdag het decor voor de signeersessie die auteur Martyn van Beek er hield. Kopers van zijn boek 'Engel zonder Vleugels' konden er een persoonlijke boodschap van de auteur in laten plaatsen.

door Wil Monsieurs

WAALWIJK - Voor de Waalwijkse schrijver is dit alweer zijn vijfde thriller. Officieel is het dit keer een psychologische thriller, maar de verhaallijn, de wendingen en het uiteindelijke plot zal iedereen verrassen. "Ik heb zelf een jaar als pleegouder gewerkt. Wat ik in dat jaar heb meegemaakt vormt de basis van dit boek. Afspraken die je met instanties in de jeugdzorg maakt worden vaak niet nagekomen en dat is echt om gek van te worden. Het zal je biologisch kind maar zijn wat daarin terecht komt! In mijn boek zal de lezer geneigd zijn om de slechte persoon aardig te gaan vinden, maar je wordt telkens weer op het verkeerde been gezet. Het is in alle opzichten een echte thriller", zegt Van Beek.

Het boek 'Engel zonder Vleugels' is in de boekhandel te koop voor slechts 22,95 euro. Getuige het aantal nieuwe boekeigenaren die hun boek lieten signeren, is het duidelijk een aanrader voor iedereen die van dit genre houdt.

Meer berichten