Logo demaasroute.nl


KnipKaartKoor in KunstenCentrum Laat van je horen in 2017

  Cultuur

Iedereen zit boordevol muziek en iedereen wil zingen. Het is aangeboren en een basisbehoefte van elke mens. In 2017 gaan we afrekenen met de wijdverbreide overtuiging dat je alleen maar kan en mag zingen als je 'het kunstje' kan; als je van jezelf durft te zeggen dat je niet ‘vals’ zingt.

Wij denken dat ook jij kunt zingen als geen ander. Er is geen betere manier om dat te ontdekken dan het gewoon maar gaan doen zonder be- of veroordeeld te worden op je zangkwaliteit en ook niet op hoe hoog of hoe laag je kan zingen. Alleen maar zingen voor het plezier en dan maar zien wat er van komt is de beste eerste stap. We werken bij het KnipKaartKoor zonder papier en elke avond is een afgeronde belevenis. Je kunt elke keer komen of alleen af en toe en het is voor alle leeftijden.

We laten je graag ervaren wat zingen voor je kan betekenen. Het KnipKaartKoor komt tweewekelijks bij elkaar. De eerstvolgende avond is donderdag 26 januari van 19.30 tot 21.15 in het Kunstencentrum in Waalwijk. Je kunt op elk moment instappen en de eerste keer is altijd gratis zodat je kosteloos kunt proberen of het wat voor je is.

Informatie op: www.zangwerkatelier.nl

Wim Stokwielder 06-42979368

WJ Monsieurs
Reageer als eerste
Meer berichten