De Coveralls hebben met de jaren een geheel eigen sound ontwikkeld. Zondag zijn zij te gast bij het Parkpaviljoen in Waalwijk.
De Coveralls hebben met de jaren een geheel eigen sound ontwikkeld. Zondag zijn zij te gast bij het Parkpaviljoen in Waalwijk. (Foto: )

Optreden 'De Coveralls' bij het Parkpaviljoen

  Cultuur

Aanstaande zondag is het op het heerlijke terras van het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk weer goed toeven. Vele covers uit de jaren '50, '60 en '70 worden dan gespeeld door de vijf-koppige band De Coveralls.

WAALWIJK - De bandleden - Theo, Fred, John, Willy en de in Waalwijk geboren Peter - hebben in het verleden allemaal hun sporen ruimschoots verdiend in de muziek. De laatst genoemde, Peter Verhoeven, is in de Waalwijkse muziekscene zeker geen onbekende. Het afgelopen voorjaar trad hij nog solo op in het Parkpaviljoen. Het was toen een erg gezellige middag. Dat belooft nog wat nu hij zijn vrienden meeneemt.

Covers in speciaal jasje

Het vijftal ziet in de Coveralls een nieuwe uitdaging om in de regio te laten horen wie ze zijn. Ze spelen nummers van onder andere CCR, Elvis Presley, Buddy Holly en vele anderen. De covers komen voorbij in een speciaal jasje. De band ontwikkelde namelijk een geheel eigen sound. Deze komt het best tot zijn recht in de diverse countrynummers die gespeeld worden. In vele kroegen en op feesten zien ze De Coveralls graag komen dus dat wordt weer een mooie muzikale middag bij het Parkpaviljoen!

Aanvang optreden om 15.00 uur en de toegang is gratis. Het Parkpaviljoen is deze zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Bekijk de agenda voor andere activiteiten op www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten