The Silver Tunes.
The Silver Tunes.

Terrasoptreden The Silver Tunes bij Parkpaviljoen

  Cultuur

The Silver Tunes begon in de jaren 60 als een viermans-formatie. Piet Koolen zat in deze band al op zijn veertiende achter het drumstel en hij nam ook de percussie voor zijn rekening. Onder dezelfde naam treedt hij nu, samen met Pierre Krijnen, als duo op.

WAALWIJK - Na een stilte rond the Silver Tunes van 40 jaar vormen Piet en Pierre nu samen een duo met dezelfde naam. Ze kwamen elkaar tegen in een 7-koppige amusementsband waarvan ze onderdeel uitmaken. Met hetzelfde enthousiasme als de oude bezetting zijn ze samen doorgegaan als the Silver Tunes. Heel wat middagen en avonden hebben ze in de loop der jaren al muzikaal ingevuld. Ze spelen voornamelijk muziek uit de jaren 60 maar ook moderne nummers worden niet geschuwd. Kom op zondagmiddag 28 juli eens kijken en luisteren naar The Silver Tunes. Deze keer wordt u ook nog eens getrakteerd op een gastoptreden van ‘De Wim’!

Gratis entree

Het terrasoptreden bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk begint om 15.00 uur en de entree is gratis. Het Parkpaviljoen is geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Hou de agenda in de gaten voor meer activiteiten: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten