VurDurdeWeek met van links naar rechts Frans van der Gouw, Gerard Mahieu en Mart Steenbeek. Foto: Luuk Aarts
VurDurdeWeek met van links naar rechts Frans van der Gouw, Gerard Mahieu en Mart Steenbeek. Foto: Luuk Aarts (Foto: Luuk Aarts)

Terrasoptreden VurDurdeWeek bij het Parkpaviljoen

  Cultuur

Augustus is een echte vakantiemaand. Maar niet iedereen verruilt dan zijn huis voor tent, caravan of hotel in vreemde oorden. Speciaal voor de thuisblijvers is augustus bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk uitgeroepen tot muziekmaand en staat er voor aanstaande zondag een extra terrasoptreden gepland.

WAALWIJK - Het trio VurDurdeWeek treedt slechts sporadisch op. Deze keer heeft het Parkpaviljoen in Waalwijk de eer om de heren te mogen ontvangen op het mooie terras. En al doet de naam anders vermoeden, een optreden van dit drietal leent zich bij uitstek voor een optreden op zondag.

Gedeelde passie

Gerard Mahieu, Mart Steenbeek en Frans van der Gouw kennen elkaar al jaren en muziek is hun gedeelde passie. Gerard en Mart hebben samen jarenlang in de band Caravan gespeeld. Mart Steenbeek, vroeger de drummer van Caravan, verruilde jaren geleden al zijn drumkit voor een zangcarrière. Frans van der Gouw, in de jaren 80 drummer bij bands als Joey en Octopus kwam ook achter zijn drumstel vandaan en ging in de loop der jaren over op de gitaar. Alleen Gerard bleef zijn ‘oude liefde’ trouw. Hij speelt nu nog steeds gitaar en neemt ook de zang voor zijn rekening in de populaire Waalwijkse band Midlife Crisis.

Repertoire

Als VurDurdeWeek spelen en zingen ze samen nummers uit de afgelopen vijftig jaar van bands als Golden Earring en The Beatles, maar ook werk van Venice en Paul Weller. Kortom, voor elk wat wils op het sfeervolle terras van het Parkpaviljoen!

Gratis entree

Het terrasoptreden begint om 15.00 uur en de entree is gratis. Het Parkpaviljoen is deze dag geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Hou de agenda in de gaten voor meer terrasoptredens en andere activiteiten op: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten