De band First of all Friends verzorgt zondag een terrasconcert bij het Parkpaviljoen.
De band First of all Friends verzorgt zondag een terrasconcert bij het Parkpaviljoen.

Terrasoptreden 'First of all Friends' bij het Parkpaviljoen in Waalwijk

  Cultuur

Wat begon als “samen een beetje muziek maken”, is inmiddels uitgegroeid tot een band. Voor het eerst treden ze bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk ook echt in het openbaar op. Want First of all Friends betrad al eerder het podium. Tijdens de Kerstborrel van de Besoyense voetbalvereniging RWB, maar dat was letterlijk op bekend terrein. Dat voelde voor de bandleden als ‘thuis’.

WAALWIJK - Vorig jaar besloten vier ouders van jonge voetbaltalenten uit een RWB elftal om samen eens wat muziek te gaan maken. Al snel bleek dat ze toch ook de gezamenlijke ambitie hadden om op te gaan treden. Die kans kregen ze tijdens de jaarlijkse Kerstborrel van de club. Sjaak Timmermans - bestuurslid, pr-man en organisator van de Kerstborrel maar zelf ook gitarist - bezocht eens een repetitie van de band in spé en werd meteen gevraagd om zich bij hen aan te sluiten. Het allereerste optreden bij de vereniging werd goed ontvangen. Dat smaakte naar meer. En nu, na nog acht maanden repeteren en wat schaven en schuren aan het repertoire, zijn ze helemaal toe aan een optreden buiten hun vertrouwde club.

Gevarieerd repertoire

De (akoestische) band speelt zeer gevarieerde muziek. Van Neil Diamond tot Guns ‘n Roses. Bezetting: Heidi van Damme (zang), Sjaak Timmermans (gitaar), Robert de Kloe (gitaar en zang), Steve van Damme (basgitaar), Marcel Kogels (cajón) en Fernando Morales (geluid).

Gratis toegang

Het terrasoptreden op zondag 11 augustus begint om 15.00 uur en de entree is gratis. Het Parkpaviljoen is deze dag geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Hou de agenda in de gaten voor terrasoptredens en andere activiteiten: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten