Kom jij zondag ook meezingen met Clemens van Bracht?
Kom jij zondag ook meezingen met Clemens van Bracht? (Foto: Luuk Aarts)

Meezingmiddag met Clemens van Bracht

  Cultuur

Zondagmiddag 25 augustus mag er uit volle borst meegezongen worden bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk. Clemens van Bracht presenteert dan een gezellige meezingmiddag. Alleen komen luisteren mag natuurlijk ook!

WAALWIJK - Wie kent Waalwijker Clemens van Bracht niet. Samen met Willem van Schijndel vormt hij al 44 jaar het succesvolle duo de Deurzakkers. Hits als ‘Zak es lekker door’ en ‘Waar is de steek van de keizer’ zijn inmiddels echte klassiekers. Maar Clemens leidt, buiten de Deurzakkers, een druk bestaan met al zijn andere activiteiten. Zo is hij een graag geziene presentator van allerlei bijzondere gelegenheden en heeft hij als DJ menig feest tot een groot succes gemaakt met zijn favoriete jaren '60 en '70 muziek en Ibiza lounge klanken. Samen met zijn echtgenote runt hij een website over Ibiza. Op dit prachtige eiland voelen zij zich thuis en brengen ze ook een aantal maanden per jaar door.

Tekstboeken

Gelukkig vond hij nog tijd om naar het Parkpaviljoen te komen om een gezellige meezingmiddag te organiseren. Samen met de bezoekers worden nummers gekozen uit een gevarieerde lijst van ongeveer vijftig Nederlands- en Engelstalige liedjes. Er zullen tekstboeken uitgedeeld worden zodat je elk nummer mee kunt zingen. Van ‘Ben ik te min’ (Armand) tot een Jordaanmedley of Congratulations (Cliff Richard) en van ‘Sweet Caroline’ (Neil Diamond) tot ‘Zij gelooft in mij’(André Hazes). Alles kan de revue passeren op deze gezellige meezingmiddag. Geen zin om te zingen maar wel om te komen luisteren….elke zanger of zangeres heeft publiek nodig, dus iedereen is van harte welkom op het mooie terras van het Parkpaviljoen. Hou de agenda in de gaten voor meer activiteiten: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten