Vrijdagavondt treedt André Hazes live op met zijn band op het Unnaplein in hartje Waalwijk.
Vrijdagavondt treedt André Hazes live op met zijn band op het Unnaplein in hartje Waalwijk. (Foto: )

Laatste kaarten voor optreden André Hazes op Unnaplein in Waalwijk

  Cultuur

De tijd begint te dringen voor het volgende spectaculaire feest in Waalwijk, georganiseerd door Jongerencentrum de Tavenu in samenwerking met Horeca Centrum Waalwijk en Gemeente Waalwijk. Vrijdagavond is het zover. Dan komt André Hazes live met zijn band optreden op het Unnaplein in hartje Waalwijk.

WAALWIJK - Er staat een te gek programma klaar waarbij André Hazes met band vele van zijn bekende nummers zal laten klinken over het plein. Nummers zoals 'Leef', 'Wie kan mij vertellen', 'Ik haal alles uit het leven' en 'Verslaafd aan jou'. Naast Hazes treden er ook andere artiesten op. Zo zorgt René Schuurmans ervoor dat er luidkeels mee gezongen en gedanst kan worden. Ook Alex mag deze avond niet ontbreken en daarnaast is Henk Dissel van de partij. Een bekende naam in Waalwijk en omgeving is Thom Craane. Hij is presentator van de levensliedavonden in Waalwijk en praat ook deze avond aan elkaar. Tenslotte draait DJ Calvin tussen de optredens door bekende nummers waarbij iedereen uit zijn dak kan gaan.
Voor deze avond, die om 20.00 uur begint en tot 01.00 uur duurt, zijn nog een aantal kaarten beschikbaar (leeftijd 18+). Bestel je tickets via https://ticketpoint.nl/evenement/andre-hazes-live-met-band/.

Meer berichten