De finale van de lage Landenlijst op Omroep Brabant wordt gepresenteerd door Maarten Kortlever en Jan Hautekiet.
De finale van de lage Landenlijst op Omroep Brabant wordt gepresenteerd door Maarten Kortlever en Jan Hautekiet. (Foto: )

Stem nu en luister 14 september naar de Lage Landenlijst op Omroep Brabant

  Cultuur

Wat zijn de mooiste Nederlandstalige liedjes uit Nederland en Vlaanderen? Stem nu op lagelandenlijst.omroepbrabant.nl en luister naar de 100 mooiste liedjes in de Lage Landenlijst op 14 september.

REGIO - Op zaterdag 14 september zendt Omroep Brabant de vierde editie van De Lage Landenlijst uit, de top 100 van de beste Nederlandstalige songs sinds 1945. De finale wordt gepresenteerd door Maarten Kortlever en Jan Hautekiet. Daarnaast wordt de uitzending tegelijkertijd uitgezonden op Omroep Brabant, VRT Radio 1, L1 en Omroep Zeeland, van 09.00 tot 18.00 uur.

Ruimtevaarder

Vorig jaar nog stond 'Ruimtevaarder' van Kommil Foo op 1 in de lijst, gevolg door 'Ploegsteert' van Het Zesde Metaal. De instant-klassieker 'Zoutelande' van BLØF met Geike Arnaert vervolledigde de top drie. De Lage Landenlijst is een samenwerking tussen Radio 1, L1, Omroep Brabant en Omroep Zeeland. Het initiatief kan rekenen op de steun van deBuren/Grensverleggers.

Meer berichten