De band 'Sway' met van links naar rechts Menno Kuijpers, Sonja van den Hoven en Martijn van den Meijdenberg.
De band 'Sway' met van links naar rechts Menno Kuijpers, Sonja van den Hoven en Martijn van den Meijdenberg. (Foto: archief 'Sway')

Terrasoptreden 'Sway' bij het Parkpaviljoen

  Cultuur

Zondag 22 september kun je bij het Parkpaviljoen nog heerlijk ‘nazomeren’ onder het genot van gevarieerde akoestische muziek. Van alles komt voorbij; subtiele ballads, maar ook swingende uptempo nummers en gezellige meezingers.

WAALWIJK - De band Sway bestaat nog niet zo lang, maar samen maakten ze al heel wat mee. Menno en Sonja (gitarist en zangeres) maakten samen met de Waalwijkse gitarist Ad van den Meijdenberg deel uit van de rock ‘n rollband Sunny & the 4 Bobs toen Ad twee jaar geleden overleed. Er werd in goed overleg besloten om met de band te stoppen. Samen bleven ze nog wel muziek maken, maar het genre werd aangepast naar akoestische varianten op bekende meezingers. Martijn van den Meijdenberg, zoon van Ad en net als zijn vader een begenadigd gitarist, werd overgehaald om eens mee te repeteren en het akoestische Sway was geboren.

Van Janis Joplin tot André Hazes

Inmiddels speelt het trio diverse genres. Van subtiele ballads tot swingende up tempo muziek en gezellige meezingers van zeer uiteenlopende artiesten. Van Dolly Parton tot Janis Joplin en van Elvis Presley tot André Hazes. Echt alles komt voorbij. Kom luisteren, meezingen en heerlijk 'nazomeren' op het terras van het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154A in Waalwijk.

Gratis toegang

Het terrasoptreden begint om 15.00 uur en de toegang is gratis. Het Parkpaviljoen is deze zondag geopend van 12.00 tot 18.30 uur. Hou de agenda in de gaten voor meer activiteiten: www.parkpaviljoenwaalwijk.nl.

Meer berichten