Black Tree Vultures bestaat uit Celyn Beynon (zang), Aaron “Ham” Hammersley (gitaar), Ched “Cheese” Cheeseman  (Bas) en Jonno Smyth (Drums).
Black Tree Vultures bestaat uit Celyn Beynon (zang), Aaron “Ham” Hammersley (gitaar), Ched “Cheese” Cheeseman  (Bas) en Jonno Smyth (Drums).

Optreden Black Tree Vultures in Crossroads

  Cultuur

Op vrijdag 13 september start het nieuwe seizoen van Crossroads met de Engelse band 'Black Tree Vultures'. Misschien denk je, die naam ken ik ergens van. Nou dat kan. Op 15 februari vorig jaar stonden deze mannen in de Mads in Waalwijk op veler verzoek, nadat hun optreden op Wollukstock het jaar ervoor op vele een onvergetelijke indruk had gemaakt. En nu dus in Kaatsheuvel!

KAATSHEUVEL - Deze Engelse Zuidkust Hard Rockers afkomstig uit Bournemouth werden recentelijk nog door Classic Rock Magazine omschreven als “Manly No-Bullshit beef with a modern edge”. Ze bestormen de Britse en Europese muziekscene en hun originele onvervalste rockmuziek wordt beschreven als “The Never Ending Tour”.

Band in opkomst

Er zijn al vele kilometers op de weg geklokt, zowel in de UK als op het Europese vaste land, en ze stonden op het podium met bands als The Darkness, Phil Cambell And The Bastard Sons en Devilskin. Ook Nederland, België en Duitsland hebben al diverse keren op de touragenda gestaan met onder andere optredens in De Mads Waalwijk, het Wollukstock-Stock festival en concerten in Koblenz en Maasmechelen. Daarnaast waren ze meerdere keren te gast in radioshows, zoals on the Rocks radio. Binnenkort delen ze het podium met Rock iconen als Tygers of Pan Tang, Praying Mantis en Dee Snider (Twisted Sister). Het gebulder van het publiek betuigt dat hoewel de band in zijn huidige line-up minder dan een jaar oud is, de Black Tree Vultures Family in opkomst is. Een fanatieke fanclub is een feit.

Twee EP's

Black Tree Vultures heeft nu twee EP’s, “Sanity isn’t Perfect” (2018) en de gloednieuwe EP met de naam “Black Tree Vultures”. Hoewel slechts een handvol daadwerkelijk opgenomen nummers, is de setlist van de band daarnaast volgepropt met nog op te nemen origineel materiaal. Bij de lancering van de E.P in april 2019 was Black Tree Vultures binnen tien dagen na de aankondiging volledig uitverkocht, waarbij bovendien nog extra tickets werden uitgegeven vanwege de grote vraag. Ook deze waren binnen 10 minuten verkocht.

Gratis entree

Beluister BlackTree Vultures op Spotify, Amazon Music and Itunes, maar kom ze zeker live zien en horen op vrijdag 13 september ’19 in Crossroads aan de Dreefseweg 80 in Kaatsheuvel. De zaal gaat open om 20.00 uur en de entree is gratis!

Meer berichten