Rockcoverband Arie zet op zaterdag de zaal op zijn kop tijdens de zesde editie van het Iris Tribute in de Gildenbond. Foto: Eigengeraaid
Rockcoverband Arie zet op zaterdag de zaal op zijn kop tijdens de zesde editie van het Iris Tribute in de Gildenbond. Foto: Eigengeraaid (Foto: Eigengeraaid)

Zesde 'Iris Tribute' in de Gildenbond

  Cultuur

Aanstaande vrijdag en zaterdag vindt alweer voor de 6e keer het 'Iris Tribute' plaats in de Gildenbond in Kaatsheuvel. De zaal gaat beide dagen open om 19.30 uur en de entree bedraagt 8,50 euro per avond.

KAATSHEUVEL - De dames van NIMPH - Nikki Henskens en Imme den Braven - openen zowel vrijdag als zaterdag het programma met een spetterend optreden! De vrijdagavond gaat verder met Lay's Angels. Dit is een pop-rock coverband die gedreven door passie voor muziek ieder optreden weer tot een waar feest weten te maken. Met muziek van Drukwerk tot Volbeat en van Metallica tot Ed Sheeran. Daarna is het de beurt aan rockcoverband Arie. Het rockt, het feest, het improviseert, het overtuigt, het gaat anders dan anders, het weet 't dak er vanaf te blazen en het zorgt voor chaos. Dat is exact waar Arie voor staat! In het café worden aansluitend nog echte plaatjes gedraaid door Diederik Verhoeven.

Programma zaterdag

Na de opening door NIMPH verzorgen Rob Grijsbach en Dave Lauwers, gitarist/backing vocals bij The Devils Amp, op zaterdagavond een heel bijzonder optreden. Rob en Dave spelen dan een aantal heel bijzondere nummers. Daarna betreedt Elvix het podium. Het middelpunt van een Elvix-optreden is het ijzersterke repertoire van 'The King', dat bestaat uit zowel de stevige rocksongs uit de jaren '50 en '60 als de bombastische ballads uit de jaren '70. Daarmee is Elvix de ultieme feestband! Diederik Verhoeven sluit daarna de avond af in stijl

Meer berichten