Meesterverteller Eric Borrias speelt zondag speciaal voor alle kinderen vanaf 4 jaar de voorstelling 'Twaalf Hoeden' bij Winterdijk30b.
Meesterverteller Eric Borrias speelt zondag speciaal voor alle kinderen vanaf 4 jaar de voorstelling 'Twaalf Hoeden' bij Winterdijk30b.

Kindervoorstelling 'Twaalf Hoeden' bij Winterdijk30b

  Cultuur

Zondag is theater Winterdijk30b weer voor de kinderen. Eric Borrias speelt speciaal voor alle iedereen vanaf 4 jaar de voorstelling Twaalf Hoeden.

WAALWIJK - De eigenwijze prinses zit in haar bijzondere torenkamer, met de twaalf bijzondere ramen. Kijkt ze door de ramen, dan wordt alles wat ze ziet groter en groter, dan kan ze door muren en bergen kijken! Trouwen? Alleen met de prins die zich voor haar kan verstoppen. Vindt ze de prins, dan is hij zijn hoed kwijt en hij krijgt een pak slaag! En met zulke bijzondere ramen is het een koud kunstje om ze te vinden. Zo heeft de prinses al 12 keer de prins gevonden.
Maar dan, op een dag, komen er drie prinsen bij het paleis, drie broers en wordt alles anders. Lukt het de jongste prins om zich voor de prinses te verstoppen? Zal ze met hem trouwen? Je hoort en ziet het in 'Twaalf Hoeden'. Speelduur: 45 minuten.

Meesterverteller

Een echte meespeelvoorstelling voor iedereen vanaf 4 jaar. Niemand zal zich vervelen, want Meesterverteller en theatermaker Eric Borrias speelt àlle rollen zo dat je vanzelf het verhaal mee wordt in gesleept. Neem dus je broertje, zusje, nichtjes, neefjes, ouders en grootouders allemaal mee.

Praktische informatie

Entree 6 euro, inclusief een glaasje limonade voor de kinderen. Reserveren: www.winterdijk30b.nl. Parkeer je auto aan de Taxandriaweg 4, op de P-plaats naast het gemeentehuis. Loop het bruggetje op en links voor je zie je vanzelf waar je moet zijn.

Meer berichten