Harry Hendriks presenteerde dit jaar een eerste eigen Engelstalig album getiteld 'About Time'.
Harry Hendriks presenteerde dit jaar een eerste eigen Engelstalig album getiteld 'About Time'. (Foto: Wim Kuipers)

Optreden Harry Hendriks in Winterdijk30b

  Cultuur

Harry Hendriks, bekend als vaste begeleider van Gerard van Maasakkers en van zijn eigen tribute-programma's zoals Paul Simon's One Trick Pony komt vrijdag 8 november naar Winterdijk30b.

WAALWIJK - Hendriks presenteerde dit jaar een eerste eigen Engelstalig album getiteld 'About Time'. Met zijn vaste band met daarin Arthur Lijten (drums), Mike Roelofs (toetsen) en Guus Bakker (bas) wordt daarop het eigen werk zeer smaakvol gespeeld met ruimte voor improvisaties. In deze zelfde periode schreef Hendriks ook Nederlandstalig werk onder de titel 'Alle Tijd' - met ook hier een aantal fraaie strijkkwartetarrangementen van de hand van Ruud Peeters. Deze liedjes werden eind september 2019 uitgebracht en zijn ook te beluisteren op Spotify.

Eric Coenen

Voor deze avond in Winterdijk30b komt Harry samen met bassist Eric Coenen, bekend van ondermeer Blowbeat en Ruud Hermans. Deze twee 'rotten in het vak', spelen samen liedjes van Hendriks, zowel Nederlandstalig als Engelstalig. Kom en geniet mee! Aanvang 20.30 uur, entree 10 euro. Reserveren via www.winterdijk30b.nl.
 

Meer berichten