Martin Stone - alias Mart Steenbeek - is zondag te gast in het Parkpaviljoen in Waalwijk.
Martin Stone - alias Mart Steenbeek - is zondag te gast in het Parkpaviljoen in Waalwijk. (Foto: Luuk Aarts)

'Buurten met…Mart Steenbeek' bij het Parkpaviljoen

  Cultuur

Op zondag 10 november om 15.00 uur gaat bij het Parkpaviljoen aan de Grotestraat 154a in Waalwijk de eerste editie van het winterseizoen ‘Buurten met…’ van start in een nieuwe formule. Journalist en tekstschrijver Hetty Dekkers gaat in gesprek met de gast. Waren er in voorgaande edities al Waalwijkers uit de plaatselijke politiek, de kunst-, cultuur en sportwereld te gast, nu is het de beurt aan een prominente Waalwijker uit de amusementswereld, Mart Steenbeek. Deze middag paste gelukkig nog in zijn overvolle agenda.

WAALWIJK - De in Waalwijk geboren en getogen Mart begon zijn muzikale carrière al op de middelbare school. Vanaf die tijd toerde hij eerst als drummer-leadzanger met verschillende coverbands door het land. Onder andere met de in Waalwijk en omgeving populaire band Caravan. In 1995 besloot hij, naast zijn vaste baan, een solocarrière als professioneel zanger-entertainer te beginnen onder de naam Martin Stone. Nog steeds zingt hij heel succesvol in allerlei uithoeken van Nederland.

Nieuwe formule

Als proef voor een nieuwe formule van ‘Buurten met…’ging stadsdichter en journalist Joep Trommelen in de laatste aflevering voor de zomerstop eerst in gesprek met de gast en dat beviel goed. Deze keer is het de beurt aan journalist en tekstschrijver Hetty Dekkers om de microfoon ter hand te nemen en een kort vraaggesprek te houden met Mart Steenbeek. Daarna loopt Mart rond om eventuele vragen te beantwoorden en gezellig te borrelen en buurten met de bezoekers. En waarschijnlijk kan hij het toch niet laten om een aantal nummers te zingen…..

Vraag maar raak

Heb je dus iets te vragen of vind je het gewoon leuk om je oude buurt- of schoolmaatje nog eens te spreken? Vind je het interessant om te horen hoe het hem vergaan is in zijn persoonlijke of zijn professionele leven als zanger? Of heb je zin in een middag gezellig entertainment van Martin Stone? Loop zondag gewoon eens binnen bij het Parkpaviljoen! ‘Buurten met…’ begint om 15.00 uur en de entrée is gratis. Het Parkpaviljoen is geopend van 12.00 tot 18.30 uur.

Meer berichten