Mark van de Veerdonk komt met zijn programma 'Geen viking' naar Den Bolder. Voor een select gezelschap heeft hij een kleedkamersessie.
Mark van de Veerdonk komt met zijn programma 'Geen viking' naar Den Bolder. Voor een select gezelschap heeft hij een kleedkamersessie. (Foto: )

Aanschuiven bij cabaretier Mark van de Veerdonk

  Cultuur

Het jubileumseizoen van Boldertheater in Waspik kende begin oktober een spectaculaire aftrap met een avond in het teken van Leonard Cohen. Op zaterdag 16 november komt cabaretier Mark van de Veerdonk naar Waspik. Bijzonder: er is ook een kleedkamersessie te boeken.

WASPIK - Alle voorstellingen van Boldertheater hebben dit seizoen een Waspiks tintje. "Cross-overs met Waspikse coryfeeën noemen we dat", legt Ria Vreeburg van Boldertheater uit. "We hebben per voorstelling bekeken welke Wasikse inbreng er mogelijk is. Bij een voorstelling van een cabaretier kun je natuurlijk geen andere artiest zetten; daarom hebben we iets anders bedacht."

Ria doelt op de kleedkamersessie die Van de Veerdonk voorafgaand aan de voorstelling houdt. Voor 5 euro extra kan een select gezelschap aanschuiven voor een diner met de cabaretier, verzorgd door de Waspikse slagerij Snels. "Een heerlijk buffet. Vraag Mark het hemd van zijn lijf en neem samen met hem een kijkje achter de schermen. Uniek toch?" Kaarten voor de voorstelling 'Geen Viking' zijn te reserveren à 17,50 euro via www.denbolder.nl. Deelname aan de kleedkamersessie bedraagt 22,50 euro. De show begint om 20.15 uur in Den Bolder.

Meer berichten