Het G...MHK - het nieuwe museum voor hedendaagse kunst in Waalwijk - nodigt iedereen uit voor het kunstweekend. Zaterdag en zondag is het museum van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Foto: Luuk Aarts
Het G...MHK - het nieuwe museum voor hedendaagse kunst in Waalwijk - nodigt iedereen uit voor het kunstweekend. Zaterdag en zondag is het museum van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Foto: Luuk Aarts (Foto: Luuk Aarts)

Demonstraties en livemuziek tijdens Kunstweekend bij G…MHK

  Cultuur

Jaarlijks vindt in Nederland in de tweede volle week van november de Nationale Kunstweek plaats. Naar aanleiding daarvan wordt er aanstaande zaterdag en zondag van 12.00 tot 17.00 uur in Waalwijk een Kunstweekend gehouden. In de ateliers van de Hooisteeg is de groepsexpositie 'Samen' te bewonderen. In het gloednieuwe G…MHK zijn allerlei demonstraties te zien en kun je op zondag genieten van live muziek.

WAALWIJK - Het Museum voor Hedendaagse Kunst in Waalwijk, dat onlangs onder overweldigend grote belangstelling zijn deuren opende, heeft zich aangesloten bij het Kunstweekend. In de oude schoenmakershuisjes in de Hooisteeg is de groepsexpositie 'Samen' te zien. Een samenwerking tussen alle kunstenaars uit de Hooisteeg en een aantal gastexposanten. Op zaterdag kun je er ook genieten van live muziek door Nikki Henskens.

Kunstaanbod

De groep kunstenaars die permanent exposeert in het gloednieuwe Museum voor Hedendaagse Kunst in hartje centrum zorgt voor een zeer divers kunstaanbod van fotografie, keramiek, schilder- en glaskunst, objecten, installaties en nog veel meer moois. Tijdens openingsuren zijn op beide dagen van dit bijzondere weekend de meeste kunstenaars zelf aanwezig om met bezoekers in contact te treden en om demonstraties te geven. Op zondag zorgt de Waalwijkse pianiste/zangeres Bella Hoog Antink voor een sfeervolle muzikale omlijsting van de middag. Het G…MHK is tijdens het Kunstweekend, zoals gewoonlijk, gratis toegankelijk.

Kunstenaars

De kunstenaars - Hans van Bijnen, Marieke van Heesbeen, Pieter Verboom, Hilde van Mierlo, Jozef Mahieu, Albert Hendriks, Robert Aalbers, Luuk Aarts en het Nieuwe SchoenenMuseum - nodigen u van harte uit om in het Kunstweekend een kijkje te komen nemen in het prachtige nieuwe museum aan de Grotestraat 208 in Waalwijk. Het G…MHK is het gehele jaar geopend en wel elke vrijdag, zaterdag en op koopzondagen van 12.00 tot 17.00 uur.

Meer berichten