Een fotocollage van werk dat zaterdag en zondag bij de Hooisteeg ateliers in Waalwijk te bewonderen is. Foto: Nicolette Peters
Een fotocollage van werk dat zaterdag en zondag bij de Hooisteeg ateliers in Waalwijk te bewonderen is. Foto: Nicolette Peters (Foto: Nicolette Peters)

Samen exposeren in de expositie 'Samen'

  Cultuur

Het weekend van 16 en 17 november is kunstweekend in Waalwijk. Met kunst, poëzie en huiskameroptredens geven de kunstenaars van de Hooisteeg ateliers de toon aan in aanloop naar de feestdagen. Samen, genieten, van kunst en cultuur, en elkaar!

WAALWIJK - Alle kunstenaars hebben ter gelegenheid van dit evenement een gastexposant uitgenodigd. U kunt genieten van foto's, schilderijen, collages, poëzie, etsen, keramiek, tekeningen en toegepaste lederkunst. Tijdens de expositie kunt u een kort gedicht laten schrijven dat u na afloop van uw bezoek ophaalt op nr. 4. De expositie in de oude schoenmakershuisjes wordt zaterdag én zondag muzikaal omlijst door leerlingen van het Kunstencentrum en Music'scool in Waalwijk (op nr. 4 en 8). De deelnemers - kunstenaar Nicolette Peters, Romy van Rijckevorsel, Ron Beumer, Corine Kroezen, Kay Gotlieb-Wallace, Irma Lochtenberg en Willy Keylard, poëet Esther Verschure, singer/songwriter Nikki Henskens, blokfluitensemble José van Bezouw, Margot Blauwhof, Hermien Luth en Theo van Kessel - heten u tussen 12.00 en 17.00 uur van harte welkom. En bent u in de Hooisteeg uitgekeken, uitgelezen en uitgeluisterd, dan kunt u schuin oversteken naar de Grotestraat 208 en daar een aantal demonstraties bijwonen. Want ook het nieuwe G...MHK is het kunstweekend opengesteld voor publiek. Zo krijgt het kunstweekend een heel gezamenlijk karakter!

Meer berichten