Arie Molendijk is vrijdagmiddag te gast in de Kaatsheuvels bieb. Hij taxeert daar onder andere oude boeken, bijbels en prenten.
Arie Molendijk is vrijdagmiddag te gast in de Kaatsheuvels bieb. Hij taxeert daar onder andere oude boeken, bijbels en prenten. (Foto: Ed van Alem)

Taxatiemiddag in de bieb van Kaatsheuvel

  Cultuur

Aanstaande vrijdag van 13.00 tot 16.00 uur komt de bekende Nederlandse taxateur en veilinghouder Arie Molendijk uit Rotterdam naar de Bibliotheek aan het Anton Pieckplein 3 in Kaatsheuvel om oude en zeldzame boeken, handschriften en oude bijbels voor het publiek op hun waarde schatten.

KAATSHEUVEL - Arie Molendijk geeft graag een deskundig advies met betrekking tot restauratie van kostbare boeken, bijbels of boeken met een emotionele waarde. Het maken van een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk voor zeldzame boeken en bijbels en advies voor verkoop en inbreng voor een veiling. Kosten voor een taxatie zijn 5 euro per 5 tot circa 10 boeken. Waaronder ook series als 1 item bedoeld worden. De kosten van taxatie van grotere partijen/bibliotheken, die meer tijd in beslag nemen, variëren van 25 tot 50 euro. Dan gaat het soms om dozen vol met echt waardevolle boeken van voor 1800 bijvoorbeeld. U krijgt altijd alle aandacht en uitleg. Een taxatierapport voor de verzekering is mogelijk, maar alleen voor waardevolle boeken met een individuele waarde vanaf 75 euro. Denkt u een zeldzaam boek, handschrift, (staten)bijbel, een oude atlas in uw bezit te hebben, of documentatiemateriaal uit de oorlog, foto's, ansichtkaarten of prenten? Schroom niet langs te komen voor een taxatie bij de in den lande bekende taxateur Arie Molendijk uit Rotterdam. Meer info: www.molendijkboeken.nl, of via amolendijkboeken@outlook.com.

Meer berichten